Storhamar løp fra Oppsals jenter – Oppsal Håndball

Storhamar løp fra Oppsals jenter

Det var ingen tvil om hvem som var best i Boligpartner Arena i kveld

Hurtigtoget til Storhamar gikk rett i strupen på Oppsal fra start, og de dominerte hele kampen. Etter bare tre minutter sto det 4-0 til hjemmelaget. Etter 10 minutter tok Børge Brown timeout på stillingen 7-2. Dette hjalp dessverre ikke for Oppsals jenter. Med tekniske feil og bomskudd, samt at Storhamar hadde mye mer fart i bena, så var resultatet til pause 18-8.

Andre omgang ble en reprise av den første, Storhamar fortsatte å dominere, og med strålende spill av hjemmelaget gjennom 60 minutter hadde Oppsal ikke noe å stille opp med.  Storhamar vant en fortjent seier  46-22.

Frida Rønning ble Oppsals beste spiller på Hamar i kveld.
Marte Røkke ble toppscorer med 5 mål.

Storhamar sikret dermed minst 3.plass i årets Eliteserie, mens Oppsal fortsatt ligger på kvalikplass med 12 poeng.

Til søndag er det ny kamp og nye muligheter når Fredrikstad gjester Oppsal Arena.  To viktige poeng skal det kjempes om, og vi håper mange kommer og heier på jentene. De trenger all den støtten de kan få fra tribunen.

Storhamar – Oppsal 46-22 (18-8)
Eliteserien kvinner 2017/18, 18. serierunde
Boligpartner Arena 14. mars 2018

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok, Catharina Fiskerstrand Broch – Mette Leipart, Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler 2, Eira Aune 1, Emma Skinnehaugen 3, Anna Huse 1, Rebecca Steinheim 3, Tina Magnus 1, Susann Iren Hall, Mia Kristin Syverud 1, Marte Røkke 5 (1) og Frida Nåmo Rønning 4 (3)

Mål Storhamar: Heidi Løke 11, Ellen Marie Folkvord 6, Malene Aambakk 5, Elise Skinnehaugen 5, Betina Riegelhuth 5, Tonje Enkerud 4, Gabriella Juhasz 4, Kamilla Sundmoen 3 (1), Mia Solberg Svele 2 (1), Aleksandra Zimny 1 (1)

Oppsals beste: Frida Nåmo Rønning

Storhamars beste: Inga Presker