Solid seier og opptur for Oppsal – Oppsal Håndball

Solid seier og opptur for Oppsal

Oppsal slo Gjerpen 31-26 i en svært viktig kamp som jentene eide fra start til slutt i Oppsal Arena.

Oppsal tok tak i kampen fra start, og leverte en nærmest prikkfri innledning. Etter 10 minutter ledet hjemmejentene 8-1! Matchen jevnet seg deretter noe mer ut, men Oppsal beholdt sin klare føring fram til pause. 16-11 sto det da lagene gikk i garderoben.

Hjemmelaget hadde kommandoen også etter hvilen. Gjerpen klarte aldri på noe tidspunkt å redusere Oppsals ledelse til mindre enn 4 mål. Ved fulltid kunne Oppsaljentene juble for femmålsseier 31-26.

Marte Røkke ble kveldens Oppsaljente. Foto: Morten Schau

Oppsal var best gjennom hele kampen, og vant en helt fortjent seier. Forsvarsspillet satt godt, og framover var det mange som turte å utfordre. Publikum i Oppsal Arena ble underholdt i stort monn, ikke minst av mye bra skyting fra distanse, der blant annet Marte Røkke utmerket seg med 9 mål

Nettopp Marte Røkke ble da også kåret til lagets beste spiller i Oppsal Arena. På bortelaget gikk prisen til Andrea Rønning. Hun var også mestscorende for Gjerpen med 9 mål.

Oppsal kan dermed bokføre to meget viktige poeng, og melder seg så absolutt på i kampen om sluttspill. Jentene har nå til sanket 11 poeng, det samme som Molde. Det er ett og to poeng opp til henholdsvis Gjerpen og Sola som i øyeblikket innehar de to siste sluttspillplassene på tabellen.

God kamp av Tina Magnus som dundret inn 6 scoringer. Foto: Morten Schau

Oppsals neste kamp er neste onsdag, og da venter en tøff oppgave mot serieleder Vipers i Oppsal Arena. Det bør bli en underholdende kamp der hjemmejentene kan spille med senkede skuldre.

Oppsal Arena 28. februar 2018

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 2, Mariann Gabrielsen 3, Martine Welfler 1, Eira Aune 4, Emma Skinnehaugen 3, Anna Huse, Rebecca Steinheim, Tina Magnus 6, Susann Iren Hall 1, Kaja Grindheim Ronglan, Marte Røkke 9, Kristin Halvorsen og Frida Nåmo Rønning 2 (1)

Mål Gjerpen:  Andrea Rønning 9 (2), Melanie Bak 5 (2), Guro Lundtveit Svennevig 3, Thea Madelen Øby-Olsen 3, Dorthe Groa 1, Nathalie Hendrikse 2, Elisabeth Hammerstad 1, Madeleine Østlund 1, Katinka Lillevik 1

Utvisninger: Oppsal: 3×2 min; Gjerpen: ingen
Dommere: Roger Nestaas og Omar Ingi Sverrisson