Jevn kamp i Oppsal Arena endte med tap – Oppsal Håndball

Jevn kamp i Oppsal Arena endte med tap

Oppsals kamp mot Molde hadde en ultra spennende avslutning, der bortelaget til slutt tok poengene.

Det lå i kortene at oppgjøret mellom Oppsal og Molde ville bli jevnt, en spådom som slo til. Lagene fulgte hverandre gjennom hele den første omgangen, der ingen på noe tidspunkt hadde mer enn tomålsledelse. Hjemmejentene gikk i garderoben ett mål foran (14-13).

Mette Leipart Foto: Morten Schau

Molde startet best etter pause, og etter fem minutter ledet bortelaget med tre mål. Molde beholdt ledelsen utover i omgangen, men den ble aldri større enn tre mål. På stillingen 23-26 med fem minutter igjen på kampuret, startet Oppsal en heftig sluttspurt.

Bortelagets ledelse ble utlignet, og kampen sto og vippet på 26-26 i noen hektiske sluttminutter der det virkelig kokte i Oppsal Arena. Til slutt var det Molde som hadde marginene på sin side, og romsdølingene kunne juble for poengene med seier 26-27.

Mariann Gabrielsen. Foto: Morten Schau

Dette var en kamp der poengene like gjerne kunne tilfalt Oppsal, særlig om hjemmejentene hadde rotet noe mindre. Det ble nemlig litt for mange enkle mål imot etter tekniske feil.

Christina Solheim Andersen. Foto: Morten Schau

Christina Solheim Andersen scoret flest mål for hjemmelaget, mens Martine Welfler fikk prisen som lagets beste spiller. Mona Obaidli mottok BB-prisen hos Molde.

Oppsal blir stående på 10.plassen etter kveldens kamper i Eliteserien. Neste kamp for de blå er borte mot Tertnes onsdag 14. februar, mens neste motstander i Oppsal Arena er Gjerpen 28. februar, også det en onsdag.
Guro Nestaker Foto: Morten Schau
Oppsal – Molde 26-27 (14-13)
Eliteserien kvinner 2017/18,  14. serierunde
Oppsal Arena 4. februar 2018

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 2, Mariann Gabrielsen 2, Martine Welfler 4, Heidi Eieland, Eira Aune 2, Rebecca Steinheim, Tina Magnus 3, Christina Solheim Andersen 7 (1), Nina Stokland 1, Mia Kristin Syverud, Kristin Halvorsen 1, Marte Røkke 3, Frida Nåmo Rønning og Guro Nestaker 1

Mål Molde: Ragnhild Valle Dahl 8 (4), Sherin Obaidl 4, Mona Obaidli 3 (1),  Kristina Logvin 3, Natasa Jankovic 3, Vilde Nerås 3, Katsiaryna Silitskaya 1, Rikke Stiri Østigård 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Molde: 3×2 min
Dommere: Roger Nestaas og Omar Ingi Sverrisson