Etterlengtet seier for Oppsal – Oppsal Håndball

Etterlengtet seier for Oppsal

Oppsal vant fortjent 30-25 mot Glassverket, og tok sin første seier siden september.

Det ble alt i alt en grei seier for hjemmejentene i Oppsal Arena. De skaffet seg relativt tidlig en ledelse på flere mål, og kunne gå til pause på stillingen 17-13.

Glassverket oppnådde nesten kontakt i begynnelsen av den andre omgangen, før Oppsal igjen stakk i fra. Jentene lå lenge 5-6 mål foran, og det var aldri fare for at poengene skulle kunne gå til bortelaget. Glassverket satte kampens siste mål, deres 25, men da hadde Oppsal allerede rundet 30 mål. Da var det god grunn til å seiersdanse for seier 30-25.

Svært gledelig å se Frida Nåmo Rønning tilbake etter langt skadeavbrekk. Foto: Annick Nielsen

Christina Solheim Andersen puttet flest mål for hjemmelaget, og hun fikk også prisen som banens beste spiller. Irene Fanton ble utpekt til beste spiller på Glassverket.

Christina Solheim Andersen. Foto: Annick Nielsen

Oppsal har nå sju poeng etter halvspilt serie. Neste seriekamp er også hjemmekamp. Byåsen gjester Oppsal Arena onsdag 17 januar kl 18.00.
KAMPFAKTA
Oppsal – Glassverket 30-25 (17-13)
Eliteserien kvinner 2017/18,  11. serierunde
Oppsal Arena 7. januar 2018

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 1, Mariann Gabrielsen, Martine Welfler 4, Eira Aune 3, Emma Skinnehaugen, Rebecca Steinheim, Tina Magnus 3, Christina Solheim Andersen 7, Kaja Grindheim Ronglan, Kristin Halvorsen, Marte Røkke 2, Frida Nåmo Rønning 5 (4) og Guro Nestaker 5

Mål GlassverketRikke Klausen 7, Amalie Henriette Finrud Jøsendal 6, Thale Rushfeldt Deila 5 (1), Irene Fanton 4, Trine Bronsta 2 (1), Julia Gellein Vangen 1

Utvisninger: Oppsal: 3×2 min; Glassverket: ingen
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya