Knepent tap mot Larvik – Oppsal Håndball

Knepent tap mot Larvik

Det ble noen spennende sluttminutter da Oppsal møtte Larvik.

Kveldens kamp var av det litt ujevne slaget. Oppsal og Larvik spilte jevnt de første 20 minuttene – da var stillingen 8-9 til gjestene. De neste minuttene rykket Larvik ifra og plutselig sto det 10-14 på tavla. Oppsal satte inn en sluttspurt og til pause var hjemmelaget to mål bak (12-14).

Den første halvdelen av andre omgang var Larvik det klart beste laget, og gjestene økte ledelsen. Etter halvspilt omgang var Larvik fem mål foran (16-21).

Christina S. Andersen ble toppscorer med syv mål

Da startet Oppsal en fantastisk opphenting. Rikke Marie Granlund sto som en levende vegg i målet, og med et bra forsvarsspill og et aggresivt angrepsspill klarte hjemmejentene å hente inn ledelsen. Da to minutter gjensto var stillingen 22-23. Emma Skinnehaugen scoret på sin sjanse rundt ett minutt før slutt, men dessverre klarte Larvik å sette inn det avgjørende målet som gjorde at de kunne returnere til Vestfold med to poeng.

Rikke Marie Granlund ble fortjent kåret til Oppsals beste spiller
Oppsaltrener Børge Brown sier følgende om kveldens kamp:

-Vi kjemper bra på i dag. Kampmålet vårt bakover klarer vi, så en ser at arbeidet vi har lagt ned på forsvarsbiten gir resultater. Vi spiller tidvis også en del fine angrep i dag – helt klart bedring der også.

-Dessverre kaster vi bort for mange enkle pasninger, og det er noe vi må justere til neste kamp. Det er vel dette som gjør at vi taper kampen.

-Tusen takk til publikun for god stemning i hallen i dag!

Nå gjenstår en kamp for Oppsal før det blir en lang mesterskapspause i Eliteserien. Den spilles førstkommende søndag, borte mot Sola.
Oppsal – Larvik HK 23-24 (12-14)
Eliteserien kvinner 2017/18,  9. serierunde
Oppsal Arena 15. november 2017, 719 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart, Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler 1, Eira Aune 2, Emma Skinnehaugen 4, Rebecca Steinheim 1, Tina Magnus 1, Christina Solheim Andersen 7 (1), Katrine Harberg, Mia Kristin Syverud, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke 2  og Guro Nestaker 1

Mål Larvik:  Cassandra Tollbring 6, Tamires de Araújo 4, Mathilde Rivas-Toft 3, Kristine Breistøl 3, Hege Løken 2, Tonje Berglie 2, Emilie Christensen 2, Martine Wolff 1, Maria Hjertner 1

Utvisninger: Oppsal: ingen; Larvik: 2×2 min

Dommere: Vegard Klokk Kalløkkebakken og Pål Alexander Valbjør