Oppsaltap mot Storhamar – Oppsal Håndball

Oppsaltap mot Storhamar

1500 tilskuere i Oppsal Arena skapte en herlig ramme, selv om kampen ikke ble av det mest spennende slaget.

Oppsal åpnet riktignok bra, og to raske mål av Eira Aune tok hjemmelaget til en tidlig ledelse. Oppsal hadde god kontroll på forsvaret gjennom det meste av første omgang, dog med et unntak; Betina Riegelhuth klarte de ikke å stoppe. Hun var den som sørget for at Storhamar kom flere mål foran, en ledelse de holdt inn til pause (10-15).

Åpningen av andre omgang var ganske jevn, men uten at Oppsal klarte å yppe seg nok til å få kontakt. Mot slutten av kampen fikk ungdomsrekka til de blå verdifull spilletid, og det ble lagt om til et mer offensivt forsvar. Serielederne, som er uten poengtap etter sju serierunder, gled ytterligere litt fra på tampen av kampen.

Oppsal fikk lite til i kontraspillet i kveldens kamp, noe som bidro til at laget bare landet på 20 mål mot en god motstander.

Kristin Halvorsen. Foto: Morten Schau

Kristin Halvorsen ble kåret til beste spiller på Oppsal, mens Eira Aune var lagets mestscorende med 5 mål. På bortelaget gikk BB-prisen til Betina Riegelhuth, mens Elise Skinnehaugen og Ellen Marie Folkvord var kampens toppscorere med 7 nettkjenninger hver.

Eira Aune. Foto: Morten Schau
Etter kveldens kamp ligger Oppsal fortsatt på 9.plass på tabellen med fem poeng. I de siste to kampene har jentene møtt de beste lagene i årets serie. I de kommende kampene vil sjansene for poeng være større. Neste kamp er to uker borte mot Fredrikstad, kanskje årets overraskelse så langt i årets serie.
Neste hjemmekamp er mot Larvik 15. november. Da håper vi at mange av kveldens tilskuere på ny legger turen til Oppsal Arena. Takk til alle som kom i kveld!

Oppsal – Storhamar 20-33 (10-15)
Eliteserien kvinner 2017/18,  7. serierunde
Oppsal Arena 22. oktober 2017, 1 507 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart, Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler, Eira Aune 5, Emma Skinnehaugen 2,  Rebecca Steinheim, Tina Magnus 2, Christina Solheim Andersen 3 (2), Mia Kristin Syverud 1, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke 1, Malin Lundemo, Julie Granum 1 og Guro Nestaker 1

Mål Storhamar: Elise Skinnehaugen 7, Ellen Marie Folkvord 7, Betina Riegelhuth 6, Kamilla Sundmoen 5 (3), Anne Kjersti Suvdal 3, Tonje Enkerud 2, Martine Hovden 1, Mia Svele 1, Heidi Løke 1

Utvisninger: Oppsal: ingen; Storhamar: ingen

Dommere: Charles Whiteley og Omar Ingi Sverrisson