Oppsal og Molde delte poengene – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal og Molde delte poengene

Lagene hadde hver sin omgang i en super-spennende kamp i Molde.

Oppsal sto en disiplinert 1.omgang i Molde Arena, og stresset vertene til flere tekniske feil og svake avslutninger. Framover ble det vist prikkskyting fra distanse, et viktig bidrag til at Oppsal kunne gå til pause fire mål foran (13-17). En god omgang av Oppsal.

I 2.omgang kom Molde best i gang, og etter ti minutters spill var bortelagets ledelse utlignet. Hjemmelaget utnyttet midtveis i omgangen en svak periode av Oppsal til å komme to mål foran med en spiller utvist.

Kristin Halvorsen ble mer og mer framtredende på linja utover i kampen. Hun endte på sju mål. Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge.

Oppsal klorte seg fast 2-3 mål bak, og en god lagmoral bidro til at de hentet igjen Moldes ledelse få minutter før slutt. På tampen sto kampen og vippet. Begge lag hadde ballbesittelse i siste minutt, men uten å få mål. En svært spennende kamp endte dermed 31-31.

Christina Solheim Andersen ble nok en gang kåret til Oppsals beste spiller. Hun var kampens toppscorer med åtte mål, og viste igjen hvilket godt blikk hun har med mange fine innspill. På hjemmelaget fikk Anniken Obaidli prisen som beste spiller.

Christina Solheim Andersen. Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Med ett poeng til hvert lag, ligger Molde og Oppsal i øyeblikket som nummer en og to på en litt haltende tabell, begge med fem poeng.
Oppsals neste kamp er søndag 24. september mot Tertnes i Oppsal Arena. Det bør kunne bli en ny «rysare» som alle med håndballhjerte i Oslo bør sette av neste søndagskveld til.
Her får du kjøpt billetter til Oppsal – Tertnes

Molde – Oppsal 31-31 (13-17)
Eliteserien kvinner 2017/18, 3. serierunde
Molde Arena 17. september 2017, 1 200 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 1, Mariann Gabrielsen 2, Martine Welfler 1, Eira Aune 1, Anna Huse 1, Rebecca Steinheim, Tina Magnus 4, Christina Solheim Andersen 8 (1), Katrine Harberg, Kristin Halvorsen 7 og Guro Nestaker 6

Mål Molde: Anniken Obaidli 7, Mona Obaidli 5, Sherin Obaidl 4, Kristina Logvin 4, Natasa Jankovic 4, Katsiaryna Silitskaya 3, Ragnhild Valle Dahl 2 (1)

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min; Molde: 2×2 min

Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad