• Foto: Oppsal Håndball

Christina Solheim Andersen klar for Oppsal

I en tid der flere er ute med skade har Oppsal styrket laget med en spennende spiller.

Skrevet av Bo

Christina Solheim Andersen (27) er en bakspiller som de siste sesongene har spilt for OSI i 2.divisjon.  På det nivået har hun vært en klassespiller. Det er ikke så rart for Christina har fra tidligere erfaring fra det øverste nivået i norsk håndball, der hun har spilt for både Nordstrand og Stabæk.

Oppsaltrener Børge Brown forteller at Christina er en spiller med playmaker-egenskaper som kommer til å tilføre smartness i spillet.  – Vi har søkt forsterkninger etter at Frida, Christine og Guro alle er ute med skader, og vi er svært glade for at Christina sa ja til håndball på toppnivå igjen i Oppsal.

-Christina har deltatt i treningsarbeidet i to uker. Hun passer veldig fint inn i spillet, der hun begynner å finne samhandlingene med de andre jentene. Selv om hun allerede har markert seg godt på treningene, skal hun få tid til å bli en del av laget. Christina er definitivt en spiller som har mange kvaliteter som vi kommer til å få stor bruk for i kampene som kommer, sier en fornøyd Børge Brown.

I dag tar Christina på seg Oppsaldrakten for første gang i bortekampen mot topplaget Glassverket.

Vi ønsker Christina hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook