Hanne Sofie Wilberg har signert ny kontrakt med Oppsal Håndball.

Hanne Sofie Wilberg tilhører den unge garde som var med og bidro sterkt til at Oppsal hevdet seg i toppen av Lerøy-serien de siste årene. Hanne, som fyller 20 i vår, fikk denne sesongen en forholdsvis stor rolle i damelagets relativt lille stall. Trener Børge Brown er veldig godt fornøyd med utviklingen:

– Hanne har tatt utfordringen og vokst som spiller i en krevende rolle for en ung utøver. Hun viste i den siste kvartfinalen mot Byåsen sine gode kvaliteter i forsvarsspillet. Hun kan bekle flere roller i forsvarsspillet, og har også gode egenskaper i duellspillet. Vi i trenerteamet er svært glade for at Hanne har valgt å bli med videre, sier Børge Brown.

Vi gratulerer Hanne Sofie med ny kontrakt med Oppsal Håndball!

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Følg Oppsal Håndball på Facebook