• Foto: Oppsal Håndball

Kaja blir med videre

Kaja Marita Kristensen har signert for to nye år i Oppsal.

Skrevet av Bo

Kaja (f. 1995) kom til Oppsal fra Pors for to sesonger siden. Dessverre mistet hun deler av sin første sesong på grunn av skader, men hun kom veldig i gang mot slutten av sesongen. Inneværende sesong har Kaja i stadig økende grad fått vist sitt potensiale som en svært spennende bakspiller, med stor hurtighet i kroppen og godt overblikk.

Trener Børge Brown utdyper: – Kaja har tatt store steg denne sesongen. Hun har bidratt med tempo i spillet vårt, og hun har virkelig begynt å vokse inn i midtback-rollen, som er en krevende posisjon. Det tar tid å bli en god midtback som skal styre spillet i angrep. I tillegg har Kaja stor gjennombruddskraft i spillet sitt.
– Kaja er i veldig fin utvikling, og jeg er glad for at hun skal bli med videre i 2 år, sier en fornøyd Oppsaltrener om sin lovende playmaker.Foto: Andreas Kristoffer Berge

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Publikum i Oppsal Arena er helt sikkert også fornøyd med at Kaja er med videre. De har nemlig stemt fram Kaja som Oppsals kandidat til årets publikumsfavoritt i GRUNDIGligaen! Du kan nå  stemme på Årets publikumsfavoritt.

publikumsfavoritt-header-kvinner-2

Følg Oppsal Håndball på Facebook