Klart for kick-off Sport, musikk og drill hånd i hånd

Torsdag kveld er det underholdning på mange plan i Oppsal Arena.

Skrevet av Bo

I kveld  kl 18.00 presenteres årets seniorspillere i Oppsal på dame- og herresiden. Deretter skal sesongens utvalgte av begge kjønn måle krefter mot gutta i Oppsal Fotball, både i fotball og i håndball. Mest for gøy selvsagt, men det ligger alltid et snev av prestisje i å være best, selv i en showkamp…

Kvelden fortsetter deretter med cheerleading av ypperste klasse med NRC Tigers, før så endelig H.M.K.3.Gardekompani vil fylle Oppsal Arena og underholde som bare Garden kan. Hele kompaniet er meldt, noe som vil skape et fantastisk trykk og stemning. Dette er rett og slett en opplevelse du ikke må la gå fra deg!

Velkommen store og små til en underholdende festkveld i Oppsal Arena!

Flere detaljer om arrangementet finner du her

Følg Oppsal Håndball på Facebook