Oppsal til topps på Hurum – Oppsal Håndball

Oppsal til topps på Hurum

Oppsal imponerte i helgen, og viste at de vil være å regne med denne sesongen.

Etter en solid seier mot Skrim i åpningskampen fredag, fulgte et tett oppgjør mot Storhamar. Nettopp Oppsal og Hamar-laget har møttes i to jevne treningskamper nylig, og det ble en tett kamp igjen. Oppsal ledet med 4 mål til pause, men lot hedmarkingene komme inn i matchen igjen i den andre omgangen, slik at kampen endte uavgjort.

Siste puljespillkamp var mot Glassverket, et lag Oppsal har til vane å trøble mot. Drammenserne ledet da også med to ved  pause, men i omgang nummer to dominerte Oppsal. Seier 23-19, og Oppsal var puljevinnere.

Izabela Duda mottar førstepremien i Vestfjorden Cup på vegne av Oppsal. Hun var en svært viktig brikke for Oppsal i turneringen, og ble også kåret til finalens beste spiller. (Foto: Djordje Teodorovic)

Finalen søndag ble spilt mot Tertnes. Det  ble en jevn kamp mot forrige sesongs bronsevinnere, som sto 12-12 ved pause. Mot slutten av kampen fikk Oppsal festet et overtak, som de holdt inn til seier 24-22. En fin og motiverende turneringsseier var dermed i boks!

Oppsals trenerbenk var selvsagt svært godt fornøyd med helgens innsats på Hurumlandet: -Det er fint å se at det vi terper på om og om igjen på trening begynner å sitte i kamp, sier Arne Senstad. Det er likevel et lite stykke igjen før vi er der vi virkelig ønsker å være.
– Nå skal vi bruke de to ukene fram til seriestart godt. I helgen har vi uansett dokumentert at ingen lag bør undervurdere Oppsal når ligaen starter opp i september.