Sluttspillet innen rekkevidde – Oppsal Håndball

Sluttspillet innen rekkevidde

Oppsal fortsatte å vise god form mot Fredrikstad.

Publikum i Oppsal Arena fikk se en underholdende kamp, der begge lag holdt bra tempo i den første omgangen. Lagene fulgte hverandre tett, men hjemmelaget kunne gå i garderoben ett mål foran (15-14) etter en målrik omgang.

Frida Nåmo Rønning i flott driv, noterte 5 mål i kveld. Flere mål venter til helgen, i den nest siste serierunden i Landsserien for Oppsal J18.

Gjestene scoret de to første målene i den andre omgangen, men så tok Oppsal kontroll over hendelsene. De skaffet seg etterhvert flere måls ledelse, som siden økte utover i omgangen. Gjestene sluknet mye, og på det meste hadde hjemmejentene en ledelse på 7 mål. Utover i omgangen ble det ganske tydelig at Oppsal nok har større bredde i stallen enn FBK.

Tina Magnus med en av kveldens 4 «susere».

Noen «hawaii-minutter» mot slutten av kampen ga FBK mulighet til å pynte litt på resultatet, men hjemmeseieren var ikke på noe tidspunkt i fare. Dette ble enda en veldig bra gjennomført kamp av de blå!

Izabela Duda tilbake i scoringsform nettet 10 ganger for Oppsal, mens Anniken Dahl Christensen ble kåret til lagets beste. Hos bortelaget ble Kari Brattset utpekt av juryen, og Anette Helene Hansen var banens mestscorende med 11 mål.

Anniken Dahl Christensen. God i forsvar, 5 mål og BB hos Oppsal mot FBK.

Izabela Duda med ny god kveld, stoppet på 10 mål.

Med kveldens seier styrker Oppsal sin posisjon på tabellen vesentlig. De ligger i øyeblikket på den «trygge» 9.plassen, med to poeng ned til FBK på kvalikkplass. Ettersom Oppsal har FBK på innbyrdes oppgjør, er avstanden i realiteten tre poeng når to serierunder gjenstår.

God spenst på Marthe Johansen, 5 mål mot FBK.

Oppover på tabellen er det bare to poeng til Vipers, som ligger på den siste sluttspillplassen. Nettopp Oppsal og Vipers møtes i siste serierunde i Oppsal Arena søndag 23.mars, i en kamp som faktisk kan vise seg å bli direkte avgjørende for hvilket lag som går til sluttspill. Før den tid venter imidlertid en utfordrende bortekamp for Oppsal, mot Glassverket i Drammenshallen førstkommende onsdag.

Rett og slett ingenting å utsette på innsatsen.

Flere bilder fra kampen

Nordstrands Blad: Oppsal med stø kurs mot sikker plass
Fredrikstad Blad: Oppsal har dratt i fra

Marie Sundfør Tømmerbakke leverer gode kamper på rekke og rad.

Oppsal – Fredrikstad Ballklubb 32-28 (15-14)
Postenligaen kvinner, 20. serierunde
Oppsal Arena 12. mars 2014, 703 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 5, Vanessa Tellenmark, Marthe Johansen 5, June Bøttger, Izabela Duda 10 (3), Tina Magnus 4, Ricke Bøttger, Nina Stokland 1, Marte Røkke, Kristin Halvorsen, Frida Nåmo Rønning 5, Christine Homme 1 og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere FBK: Anette Helene Hansen 11 (4),  Kari Brattset 9, Ida Marie Wernersen 3,  Malin Larsson 3, Katharina Steinsvik Olsen 1, Sanja Premovic 1

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; FBK: 1×2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!