Komfortabel seier – Oppsal Håndball

Komfortabel seier

I Oppsal Arena hentet hjemmelaget to svært viktige poeng mot Levanger.

Første omgang i skjebnekampen mellom Oppsal og Levanger ble overraskende målrik. Oppsal var det førende laget innledningsvis, og var 5 mål foran midtveis i omgangen (11-6). Så tok Levanger over kommandoen i en lengre periode, og utlignet hjemmelagets ledelse direkte (11-11).  Omgangen var deretter jevn, men Oppsal kunne gå til pause ett mål foran.

Solid forsvarsjobb, særlig i den andre omgangen.

I den andre omgangen sa Oppsal ganske tidlig takk for følget, og de var siden aldri truet. Hjemmelagets ledelse økte jevnt og trutt, og til slutt ble seieren på hele 11 mål. Kort fortalt en meget solid omgang av Oppsal, som viste til fulle at de hører hjemme i Postenligaen. Spesielt gledelig var hjemmelagets offensive innsats. 36 scoringer mot et vanligvis godt forsvarslag som Levanger fortjener et stort pluss i margen.

Izabela Duda, 13 mål, her ett av 4 fra 7-meter’n.

Izebela Duda nettet 13 ganger for Oppsal, og må nå defintivt kunne erklæres som friskmeldt! Duda ble også kåret til hjemmelagets beste spiller. BB-prisen hos Levanger gikk til Hanna Yttereng, som også, sammen med Hege Løken, var mestscorende med 6 mål.

Ny god kamp av Tina Magnus, som virkelig har funnet vårformen.

Med kveldens seier har Oppsal fått et forsprang på tre poeng på Levanger. De passerer også Fredrikstad på tabellen, der begge lagene nå står med 10 poeng. Nettopp Fredrikstad, som tok ett poeng hjemme mot Tertnes i kveld, er Oppsals motstander i neste serierunde. Med andre ord venter en ny viktig kamp i Oppsal Arena onsdag 12. mars.

Oppsal Arena 5. mars 2014, 316 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark, Marthe Johansen 3, June Bergene, Izabela Duda 13 (4), Tina Magnus 5, Ricke Bøttger, Nina Stokland 3, Kristin Halvorsen 1, Marte Jonstad Røkke 1, Frida Nåmo Rønning 6, Christine Homme 1 og Jenny Handal Sneve 2

Målscorere Levanger: Hanna Yttereng 6, Hege Løken 6, Mari  Molid 4, Ane Eidem 3, Barbara Laszlo 3, Janne Håvelsrud Eklo 2 (2), Silje Katrine Svendsen 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Levanger: 2×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!