Tøff bortekamp Oppsal møter Stabæk

Oppsal har en utfordrende oppgave i Nadderudhallen på onsdag.

Skrevet av Bo

Etter 15 serierunder ligger Stabæk på femteplass på tabellen, men de er bare to poeng unna sølvplassen. Bærumslaget er med andre ord så absolutt med i kampen om medaljer, og de vil helt sikkert ikke like å gå på en smell mot Oppsal. I Nadderudhallen har Stabæk dessuten vært stabilt gode. De tapte for Byåsen i oktober, men de øvrige seks kampene har endt med hjemmeseier.

Oppsal trenger poeng i den andre enden av tabellen, men en nøktern vurdering gjør Stabæk til store favoritter i Nadderudhallen på onsdag. Kampen lagene i mellom i Oppsal Arena i oktober endte da også med 11-målsseier til bæringene. Håpet må være at Oppsal finner tilbake til flyten i angrepsspillet, da vil de kunne stresse hjemmelaget, og kanskje kunne gi kamp om poengene.

For å prestere maks trenger jentene støtte, og vi håper mange Oppsalsupportere tar en OL-pause og legger turen til Nadderudhallen onsdag kveld. Dit er det tross alt under halvtimen med bil fra Oppsal. Kampstart er kl 19.00.

Har du ikke anledning til å følge kampen ringside, er det mulig å se kampen på TV2 Sumo. Som alltid  i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.

Følg Oppsal Håndball på Facebook