Storhamar slo tilbake – Oppsal Håndball

Storhamar slo tilbake

Oppsal åpnet strålende, men det gikk tråere etterhvert.

Oppsal startet kampen glimrende, med en intensitet i forsvarsarbeidet som fikk Storhamar helt ut av stilen. Framover var stort tempo og fine kombinasjoner, og samlet resulterte dette i at Oppsal ledet 10-2 etter 13 minutters spill. Det minnet litt om situasjonen i Oppsal Arena for en uke siden…

Men, denne gang kunne det se ut til at Oppsaljentene allerede trodde at kampen var vunnet før halvspilt 1.omgang. I hvertfall sank tempoet betraktelig og ballen gikk mer på tvers enn mot mål. Det gir fort måltørke i Postenligaen, noe Storhamar utnyttet ved å gå direkte fra 2-10 til 10-10 i løpet av drøye ti minutters spill. To mål av de blå på tampen av omgangen ga likevel pauseledelse 12-10 til Oppsal.

Åpningen av den andre omgangen var jevn, men etterhvert fikk Storhamar et stadig bedre grep på hendelsene. Hjemmelaget kom i ledelsen for første gang på 16-15, og dro noe mer fra mot slutten av kampen. Det endte med tremålsseier til Storhamar, som dermed fikk revansje for stortapet i cupen for en uke siden.

Marie Sundfør Tømmerbakke leverte nok en god kamp, Oppsals beste! (Foto: Morten Schau)

Marie Sundfør Tømmerbakke fikk prisen som Oppsals beste spiller, mens Izabela Duda ble toppscorer på sin gamle hjemmebane. Hun noterte 8 nettkjenninger i Prestrudhallen, samme antall hadde hjemmelagets Betina Riegelhuth. Linn-Marie Birkeland ble kåret til Storhamars beste.

Publikum fikk se en svært ujevn kamp av Oppsal, der prestasjonene varierte fra strålende til svak. Denne gang holdt det ikke helt inn, men igjen fikk laget vist at potensialet så absolutt er der.

Neste kamp for Oppsal er kommende onsdag i Oppsal Arena, da mot ett av verdens beste klubblag. Et Larviklag i høstform må være en skikkelig godbit for alle håndballinteresserte i Oslo!

Prestrudhallen 6. november 2013, 507 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 2, June Bøttger, Marthe Johansen 3, Izabela Duda 8 (3), Tina Magnus, Malin Ekeberg, Nina Stokland 3, Marte Røkke 1, Frida Nåmo Rønning 4 og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere Storhamar:  Betina Riegelhuth 8, Linn-Marie Birkeland 6, Ellen Marie Folkvord 5, Lene Petterson Heiberg 3, Martine Hovden 3, Maja Jakobsen 1,

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Storhamar: 4×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!