Tilbake fra vellykket Polentur Ny kamp i Oppsal Arena onsdag

Oppsaljentene er hjemme etter trening og kamper i Polen, men får ikke lange hvilen.

Skrevet av Bo

Samlingen i Polen ble avsluttet med en treningsturnering i helgen. Fem lag deltok, og kampene ble spilt med noe redusert spilletid (2×20 min). Alle Oppsals kamper var jevne. Tre av kampene endte med knapp seier for de blå, mens den siste ga ettmålstap. Det holdt til å vinne treningsturneringen i Koszalin.

– Dette var en svært nyttig gjennomkjøring for oss. Vi møtte flere av Polens beste lag, noe som ga god matching, forteller Oppsaltrener Djordje Teodorovic.  Ved siden av et meget godt treningsutbytte er vi også svært fornøyd med den sosiale siden ved Polenbesøket, som ble avsluttet med spabesøk, noe som utvilsomt var en populær post i programmet.

Oppkjøringen mot seriestarten i september fortsetter nå for fullt i hjemlige oppgivelser. Allerede på onsdag er det klart for ny treningskamp, denne gang mot tsjekkiske Banik Most. Kampen spilles i Oppsal Arena med avkast kl 19.00, og vil være en fin anledning til å ta «nye Oppsal» i øyensyn.

 Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen