Stortalent til Oppsal Karoline Strømberg har signert

Unge Karoline Strømberg blir en spennende tilvekst til Oppsals damelag.

Skrevet av NTH

Karoline Strømberg (f.1993) kommer til Oppsal fra Rælingen. Der debuterte hun i 1.divisjon allerede som 16-åring sesongen 2009/10. De to seneste sesongene har hun hun spilt 2.divisjon for Rælingen.

Karoline er en talentfull bakspiller, som så langt har resultert i deltakelse på flere regionale landslagssamlinger og også uttak til juniorlandslagssamling i fjor. Oppsaltrener Djordje Teodorovic er meget fornøyd med å få Karoline på laget: -Hun er en spennende og ambisiøs spiller, med stort potensiale. Jeg tror hun vil få fine utviklingsmuligheter hos oss.  

Karoline, som nettopp avsluttet sesongen i Rælingen med en sjetteplass i SPAR-serien, ser fram til å komme i gang med Oppsal og forberedelser til Postenligaen: –Jeg er veldig spent og gleder meg masse!

Oppsal Håndball ønsker Karoline Strømberg hjertelig velkommen!