Utleira ett nummer for små – Oppsal Håndball

Utleira ett nummer for små

Ikke helt uventet kan Oppsals damelag bokføre sin 17 strake triumf etter seier 41-30 mot Utleira.

Som mot Sverresborg forrige helg leverte Oppsaljentene en solid førsteomgang. Allerede etter ti minutters spill lå hjemmelaget sju mål foran (9-2), og alle som var tilstede i Oppsal Arena forsto alt da kamputfallet. Ved pause var ledelsen økt til ti mål (23-13).

Den andre omgangen ble en ren transportetappe for hjemmelaget. Det var likevel mer fokus enn forrige helg, og målene fortsatte å renne inn bak Utleiras målvakter. Det siste kvarteret av kampen avsluttet Oppsal med ren ungdomsrekke. Utleira hentet seg noen reduseringer mot slutten, slik at tavla viste 41-30 ved full tid.

Kari-Anne Henriksen ble kåret til Oppsals beste spiller, mens Mona Bruskeland fikk samme utmerkelse hos gjestene. Hun var også mestscorende på Utleira med 9 mål. På hjemmelaget var både Izabela Duda og Mari Hegne målhungrige. De landet på henholdsvis 14 og 11 scoringer. Unge Stine Walquist debuterte for Oppsal, og hun gjennomførte på utmerket vis!

Kveldens seier øker seiersrekken til 17 kamper på rad. Neste kamp blir garantert jevnere, da er det nemlig Glassverket som venter, trolig det eneste laget som er i stand til å utfordre Oppsal om tabelltoppen.

Oppsal – Utleira 41-30 (23-13)

1.divisjon kvinner, 17.serierunde
Oppsal Arena 21. januar 2012

Oppsal: Lana Krasniqi, Marie Sundfør Tømmerbakke – Lotte Allgot 1 (1), June Bøttger 1, Izabela Duda 14 (5), Janne-Vivi Haraldsen 1, Mari Hegna 11, Kari-Anne Henriksen 2, Victoria Korir 3, Kine Rustad Kristiansen 5, Julie Kvale 1, Helene Opperud, Marte Røkke og Stine Walquist 2.
Toppscorer Utleira:
Mona Bruskeland 9 (2)
Utvisninger
: Oppsal 3×2 min; Utleira 4×2 min
Dommere: Alexander Baklie og Slim Ben Tekaya

100 tilskuere i Oppsal Arena

Oppsal tenker bare på Glassverket (noblad.no)

Stine Walquist (f.1994) hadde en flott debut, og scorer her ett av sine to mål. (Foto: Morten Schau)

Mari Hegna på vei mot ett av elleve spillemål. (Foto: Morten Schau)