Femten strake seire – Oppsal Håndball

Femten strake seire

Oppsaldamene innledet dermed 2012 slik de holdt på gjennom hele høsten; med å vinne!

Oppsal kom imidlertid ikke til dekket bord i Hjortsberghallen. Halden yppet seg lenge, og kampen var spennende nesten helt inn. Oppsalsjentenes forsvarsinnsats ble til slutt nok en gang avgjørende i det som best kan karakteriseres som en arbeidsseier.

Hjemmelaget forsvarte seg godt på hjemmebane. Selv om Oppsal tok tak om kampen fra start, klarte de aldri å tilrive seg noe stort overtak i målprotokollen. Ledelsen i første omgang var på det meste fire mål, en stilling som også sto seg ved pause (9-13).

Utover i den andre omgangen holdt kampbildet seg, med Oppsal det meste av tiden 3-4 mål foran. Et stykke ut i omgangen ble det to straffebom av Oppsal, og denne perioden benyttet Halden til å utligne Oppsals ledelse (19-19).

I ledelse kom likevel haldenserne aldri, og mot slutten av kampen kriget Oppsal seg igjen flere mål foran. Ved full tid viste tavla 23-28, og sesongens femtende strake seier var et faktum.

Mari Hegna (artikkelbildet) puttet ni mål for Oppsal i kveld og ble med det toppscorer, tett fulgt av godtspillende Kine Rustad Kristiansen som noterte seg for åtte mål.

Neste utfordring for Oppsal kommer allerede på lørdag. Da spilles årets første hjemmekamp i Oppsal Arena, motstander er Sverresborg.

HK Halden – Oppsal 23-28 (9-13)