Videre i SPAR – Oppsal Håndball

Videre i SPAR

Oppsal J18 var lørdag på tur til Trøndelag, og kunne returnere med to seire og avansement til siste kvalifiseringsrunde i årets SPAR-serie.

Første motstander i Lånkehallen var arrangørlaget Stjørdal. I denne kampen sto jentene på i to fulle omganger, og spesielt forsvars- og målvaktsspillet var imponerende. Det holdt til firemålsledelse til pause, og kampbildet var det samme i den andre omgangen slik at sluttresultatet ble 25-17.

Marte Røkke ble Oppsals toppscorer med 9 mål og var banens beste i en kamp der også  sisteskanse Marie Sundfør Tømmerbakke leverte mange viktige redninger.

Stjørdal-Oppsal 17-25 (9-13)
Oppsals lag:
Marie Sundfør Tømmerbakke, Lotte Allgot, Madeleine Berntsen, Benedicte Bjørgen 6, June Bøttger 5, Kamilla Freitag, Nora Garvoll, Jeanett Granum, Julie Kvale 4, Gry Lunde, Mari Osnes, Marte Røkke 9, Stine Walquist 1

I den andre kampen ventet Stord, og det ble enveiskjøring med Oppsal i førersetet. Nok en gang sto forsvarsspillet til gull, og Marie sto fantastisk og ble kåret til banens beste. Det mest spennende ble etterhvert hvor stor seieren skulle bli.

Kampen endte 25-11, og dermed tok en fornøyd gjeng med seg full pott på flyet hjem.

Siste kvalifiseringsrunde spilles 15. og 16. oktober, og hvilke lag som blir motstandere da blir klart om noen dager.

Oppsal-Stord 25-11 (13-3)
Marie Sundfør Tømmerbakke, Lotte Allgot, Madeleine Berntsen, Benedicte Bjørgen 4, June Bøttger 3, Kamilla Freitag 3, Nora Garvoll 3, Jeanett Granum 1, Julie Kvale 2, Gry Lunde, Mari Osnes 1 , Marte Røkke 8, Stine Walquist