Poengdeling i Drammen – Oppsal Håndball

Poengdeling i Drammen

En fantomstart av Oppsal sjokket hjemmepublikummet, som likevel fikk se at DHK kunne innkassere ett poeng mot et meget godt kjempende Oppsallag.

Oppsal åpnet kampen med to stolpetreff. Det gjorde likevel ikke så mye siden det tok 10 minutter (!) før DHK fikk sin første scoring i Drammenshallen, og da hadde Oppsal puttet seks mellom stengene. Rett og slett en knallåpning.

Bortelaget beholdt føringen omgangen ut, der ledelsen på det meste var på åtte mål. Det var hjemmelaget som benyttet omgangens siste minutter best, slik at forspranget ved pause var redusert til tre mål. Uansett var dette en meget god omgang av Oppsal, der ikke minst målvakt Svetislav Verkic leverte varene nok en gang.

DHK nærmet seg i åpningsminuttene av den andre omgangen, men Oppsal kjempet tappert, og hjemmelaget kom ikke foran før etter vel 20 minutters spill av omgangen (25-24). Da tok Oppsal time-out. Det ble en meget spennende avslutning, der DHK beholdt 1-2 måls føring helt til Steven Larson dundret inn 28-28 med ett minutt igjen. DHK rotet bort ballen, noe som ga Oppsal muligheten med kampens siste angrep, uten at det endte i scoring.

Dette var nok en fantastisk forsvarskamp av Oppsal, som så absoutt fortjente det ene poenget mot sølvjagende DHK.

Steven Larsson er for alvor tilbake i scoringsmodus for Oppsal, han stoppet på åtte fulltreffere i dag. Etter å ha vært usynlig i første omgang, var det likevel Espen Lie Hansen som nettet flest ganger. Ni scoringer ble det på Lie Hansen i hans siste eliteseriekamp i Drammen, alle i den andre omgangen.

Rundt hundre Oppsalsupportere lagde god stemning i Drammenshallen, og bidro til at Oppsal nå er uten tap på fire kamper.

Drammen – Oppsal 28-28 (10-13)

Postenligaen, 20. serierunde, 28. mars 2011, 608 tilskuere i Drammenshallen

Oppsal: Svetislav Verkic, Espen Wangen, – Erik Skifjeld Alm 2, Kristinn Bjørulfsson, Dejan Dobardzijev 4 (1), Ørjan Gabrielsen, Michael George, Eivind Grabo 1, Espen Granli 4, Anders Jørgensen 3, Andre Kolstad 1, Steven Larsson 8, Eirik Nordeng 4 og Thröstur Thrainsson 1.