Festaften – Oppsal Håndball

Festaften

Formlaget Oppsal ville mest, og da Svetislav Verkic i tillegg stengte buret i den andre omgangen kom Viking Stavanger til kort.

Bortelaget ledet 0-2, men derfra var det Oppsal som styrte matchen i den første omgangen. Forsvarsspill der alle ofret seg gjorde livet surt for siddisene. På det meste var Oppsal sju mål foran, men ved pause var forspranget redusert til fire mål.

Oppsal fortsatte med kommandoen i den andre omgangen, men gjestene ble nærgående en periode i midten av omgangen da Oppsal fikk flere utvisninger. Kampen sto litt og vippet på 20-19, men nærmere kom aldri Viking. Herfra og ut stengte Svetislav Verkic målet til de grader, og han leverte intet mindre enn en praktomgang, blant annet med to viktige strafferedninger da det gjaldt som mest.

Dette ga Oppsal og hjemmepublikummet ny inspirasjon, og de siste 10 minuttene av kampen var Oppsal nesten alene om å score. En sterk åttemålsseier ble det til slutt, og lagets tredje strake seier kom i det som ble en meget underholdende kamp for de som hadde funnet veien til Oppsal Arena.

Målvaktene sto godt i kveld, og ble kåret til sine lags beste spillere; Ole-Andre Lerang hos gjestene og Svetislav Verkic hos Oppsal, som rett og slett leverte målvaktsspill i superklassen.

Oppsal – Viking Stavanger 29-21 (15-11)

Postenligaen, 19. serierunde, 20. mars 2011

Oppsal: Svetislav Verkic, Espen Wangen, – Erik Skifjeld Alm 1, Kristinn Bjørulfsson, Dejan Dobardzijev 7, Ørjan Gabrielsen, Michael George, Eivind Grabo 2, Espen Granli 4, Anders Jørgensen 2, Andre Kolstad, Steven Larsson 7, Kasper Nåmo Rønning, og Thröstur Thrainsson 7.