Knuste Stord – Oppsal Håndball

Knuste Stord

Oppsal tok føringen fra start, og var siden aldri til å true i onsdagens mildt sagt viktige bortekamp mot Stord.

Oppsal skaffet seg raskt  to måls forsprang på hjemmelaget, som før denne kampen lå to poeng foran de blå på tabellen. Oppsalgutta holdt et fast grep på kampen omgangen ut, og ved pause var ledelsen økt til fire mål.

Det fortsatte på samme vis i den andre omgangen. Ledelsen økte etter hvert som omgangen skred fram, og det ble aldri spenning i Stordhallen. Til det var Oppsal for overlegne.

En ny god forsvarskamp av Oppsal, som også viste angrepskvaliteter så det holdt. Alt i alt en meget overbevisende forestilling av bortelaget som vant 22-34, en seier som også tok Oppsal forbi Stord på tabellen.

Dejan Dobardzijev ble kåret til Oppsal beste spiller. Han var sikker eksekutør av 6 straffer, og hadde også 4 spillemål.

Stord – Oppsal 22-34 (13-17)

Postenligaen, 18. serierunde, 16. mars 2011, 423 tilskuere i Nye Stordhallen

Oppsal: Svetislav Verkic, Espen Wangen, – Erik Skifjeld Alm 7, Kristinn Bjørulfsson 1, Dejan Dobardzijev 10 (6), Ørjan Gabrielsen, Eivind Grabo, Espen Granli 3, Andre Kolstad 1, Steven Larsson 7, Eirik Nordeng og Thröstur Thrainsson 5.