Tap på Sørlandet – Oppsal Håndball

Tap på Sørlandet

Oppsal startet bra i Nedeneshallen, men måltørke i en 20-minutters periode ødela muligheten for et overraskende resultat.

Oppsal åpnet bra i Nedeneshallen. Solid forsvars- og målvaktsspill gjorde at ØIF Arendal kom til få avslutninger. Midtveis i omgangen ledet de blå 3-5. Så kom måltørken, og resten av omgangen forløp uten at en meget god Svenn-Erik Medhus i vertenes mål måtte se flere baller bak seg. 10-5 til pause i en sjelden målfattig omgang.

Den andre omgangen startet slik den første endte. Angrepsspillet til Oppsal fungerte dårlig, mens ØIF Arendal framsto med mer selvtillit, og ledet 14-6 etter få minutter.

Etter den svake åpningen av omgangen fant Oppsalgutta ny glød, og de reduserte hjemmelagets ledelse jevnt og trutt helt ned til to mål (20-18), og det ble noen spennende avslutningsminutter av kampen. ØIF Arendal dro likevel poengene i land med tremålsseier; 23-20.

Steven Larsson var i scoringsmodus og noterte seg for ni fulltreffere for Oppsal. Likevel var det målvaktene, Svetislav Verkic og Svenn-Erik Medhus, som ble kåret til banens beste spillere.

ØIF Arendal – Oppsal 23-20 (10-5)

Postenligaen, 16. serierunde, 23. februar 2011, 611 tilskuere i Nedeneshallen

Oppsal: Svetislav Verkic, Arne Veum, – Erik Skifjeld Alm 1, Kristinn Bjørulfsson, Dejan Dobardzijev 1, Ørjan Gabrielsen, Eivind Grabo 3, Espen Granli 1, Anders Jørgensen 2, Andre Kolstad 1, Steven Larsson 9 (1), Henrik Rosenkvist 1, Kasper Nåmo Rønning og Thröstur Thrainsson 1.