Bånn i bøtta – Oppsal Håndball

Bånn i bøtta

Oppsalsupporterne fikk lite å juble over i Nordstrandhallen lørdag.

Resultattavla viste 5-0 før fem minutter var spilt, og etter den svake åpningen kom Oppsal aldri inn i kampen.

Hjemmelaget ledet med ti mål på det meste i den første omgangen, men noen reduseringer på tampen av omgangen sørget for 21-14 ved pause, og et ørlite håp.

Oppsal forsøkte en mer offensiv forsvarsformasjon i den andre omgangen, uten at det hjalp nevneverdig. BSK/NIF hadde full kontroll, og holdt tidvis lekestue med Oppsalgutta i dag. Oppsal var ikke i nærheten av Postenligaklasse i Nordstrandhallen, i en kamp som laget bare må riste av seg raskest mulig. Noen dager går ingenting veien, og dette var en av de.

Payam Hatami (bildet under) hadde 100 prosent uttelling fra strek og ble Oppsals toppscorer med 7 mål. Svetislav Verkic ble kåret til lagets beste av den lokale juryen.

BSK/NIF – Oppsal 38-26 (21-14)

Postenligaen, 14. serierunde, 12. februar 2011, Nordstrandhallen

Oppsal: Svetislav Verkic, Arne Veum, – Erik Skifjeld Alm, Kristinn Bjørulfsson 2, Dejan Dobardzijev 3 (2), Ørjan Gabrielsen 2, Eivind Grabo, Payam Hatami 7, Anders Jørgensen 1, Andre Kolstad 2, Steven Larsson 4, Eirik Nordeng, Henrik Rosenkvist 1 og Thröstur Thrainsson 4.