Hjemmetap i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Hjemmetap i Oppsal Arena

Søndagens kamp mot FyllingenBergen var en god mulighet til å hente verdifulle poeng for Oppsal, men hjemmelaget ødela for seg selv ved å brenne altfor mange sjanser.

Gjestene fra Bergen kom tidlig noen mål foran i Oppsal Arena, en ledelse de beholdt ut førsteomgang. Oppsal var helt på høyden spillemessig, men brant altfor mange store sjanser. Ved pause lå gjestene tre mål foran.

Den andre omgangen ble ganske lik den første, hele veien med Fyllingen noen mål foran. På det nærmeste var Oppsal ett mål bak, men mot slutten av kampen økte gjestene forspranget noe. En ganske temposvak kamp endte med borteseier 23-27, og da ble det ingen festaften i Oppsal Arena.

Kveldens jury pekte ut Thrøstur Thrainsson (artikkelbildet) som hjemmelagets beste spiller, mens hos Fyllingen falt valget på Eivind Tangen.