Doblet poengene – Oppsal Håndball

Doblet poengene

Det ble aldri ordentlig spennende i byderbyet mellom Vålerenga og Oppsal. Oppsal, for anledningen bortelag i Oppsal Arena, var en klasse bedre, og avsluttet høstsesongen på best mulig vis.

Etter at det var ganske jevnt til pause (11-13), avgjorde Oppsal i den første halvdelen av den andre. Et strålende forsvar og glimrende målvaktsspill tok helt knekken på Vålerenga, som ble fullstendig parkert. Midtveis i omgangen hadde VIF kun fått satt en scoring, og kampen var avgjort med Oppsal i timålsledelse.

Banens beste spiller var Oppsalmålvakt Svetislav Verkic (over) som stengte buret i lange perioder. Verkic har allerede etter få uker i Oppsaldrakt bevist at han holder høy klasse.

Dejan Dobardzijev begynner også å bli varm i Oppsalfarger. Han noterte seg for ni scoringer og ble mest-scorende mot VIF. For øvrig leverte Oppsalgutta i dag jevnt over en meget god forsvarskamp.

Dette var en livsviktig seier for Oppsal. Nå som vinterdvalen starter, neste kamp er ikke før 6. februar, er det god kontakt med lagene over på tabellen. Det blir en spennende vår!

Vålerenga – Oppsal 25-30 (11-13)

Postenligaen, 12. serierunde, 18. desember 2010

Oppsal: Svetislav Verkic, Arne Veum, – Kristinn Bjørulfsson 1, Dejan Dobardzijev 9 (1), Ørjan Gabrielsen, Michael George, Eivind Grabo, Espen Granli, Payam Hatami 3, Anders Jørgensen 5, Andre Kolstad 1, Steven Larsson 5, Eirik Nordeng 3 og Thröstur Thrainsson 3.