Skrim sprakk seiersrekka – Oppsal Håndball

Skrim sprakk seiersrekka

Det var lenge en svært spennende kamp i Oppsal Arena, men gjestene fra Kongsberg hadde den hvasseste avslutningen denne gangen.

Oppsaljentene var stort sett i føringen i 1.omgang, men de klarte aldri å rykke ordentlig unna. På det meste var ledelsen tre mål, og ved pause var hjemmejentene to mål foran (16-14).

I 2.omgang kom Skrim raskt ajour, og siden var det svært tett, jevnt og spennende helt fram til 28-28, med vel fem minutter igjen å spille. Da var det bråstopp for Oppsaljentene. Skrim vant avslutningsminuttene 1-8, og med det kampen 29-36.

Etter fem strake seire fikk Oppsal sitt første tap siden slutten av september. De tapte i kveld for et godt lag, og hjemmejentene viste i perioder mye positivt også i denne kampen, spesielt angrepsmessig, der 29 mål er godkjent. Forsvarsspillet var dessverre ikke av beste merke, og spesielt i 2.omgang fikk Skrimjentene det for enkelt.

Juryen valgte Nerma Pandza til Oppsals beste, mens på bortelaget gikk prisen til Henriette Bakkerud.