Oppsal slo Stord – Oppsal Håndball

Oppsal slo Stord

Endelig satt den for Oppsalgutta. Foran et engasjert og entusiastisk hjemmepublikum i Oppsal Arena var det spenning til siste sekund. Gleden var stor både på bane og tribune over sluttresultatet 30-29. Oppsals første poeng i toppserien på 25 år var et faktum.

Oppsal førte det aller meste av kampen mot Stord. Hjemmelagt klarte likevel aldri å rykke ordentlig i fra. Flere ganger var ledelsen på to og tre mål, men Stord klarte hver gang å hente inn raskt.

Hjemmelaget burde ha skaffet seg en større ledelse til pause (15-14), men stang ut ved mange anledninger fikk publikum til å frykte det verste. I andre omgang satt det bedre i de viktige situasjonene, og hjemmegutta holdt også hodet kaldt da det nærmet seg kokepunktet mot slutten av kampen.

I kveld vil vi tro at Oppsalgutta spilte på seg bra med selvtillit. Alt i alt en fortjent seier til Oppsal, som altså tok sine første poeng i årets Postenliga, de første på 25 år.

I en svært spennende og underholdende kamp kåret den lokale juryen Eivind Grabo til Oppsals beste, et populært og fortjent valg. Eivind er en ekte Oppsalgutt!
Veteranen Rune Skjærvold ble utpekt til Stords beste.

Oppsal – Stord 30-29 (15-14)

Postenligaen, 7. serierunde, 24. oktober 2010
Oppsal: Arne Veum, Espen Wangen  – Erik Skifjeld Alm 2 (1), Kristinn Bjørulfsson, Ørjan Gabrielsen, Michael George, Eivind Grabo 6, Payam Hatami 6, Anders Jørgensen 3, Andre Kolstad 3, Steven Larsson 9 (3), Kasper Nåmo Rønning, Thröstur Thrainsson 1 og Erik Veum.

Publikum ga stående applaus for Oppsal.
Bildene: Akrobaten Payam Hatami (artikkelbildet). banens beste Eivind Grabo, viljesjef og lagkaptein Andre Kolstad og notorisk goalgetter Steven Larsson, ni mål denne gang, bidro alle sterkt til Oppsals første seier i Postenligaen. (Alle foto: Rune Thorstein)