Jentene vant byderbyet – Oppsal Håndball

Jentene vant byderbyet

Det tok tolv minutter før Bækkelaget scoret, og Oppsaljentene ledet med ni mål midtveis i den andre omgangen. Sluttresultatet 27-25 vitner om en dårlig avslutning. Det viktigste var likevel at to nye poeng fant veien til Oppsal.

Oppsal har fortsatt et stykke å gå, spesielt framover på banen. Svake skudd og misbrukte 100% sjanser var det mange av kampen i gjennom. Derimot leverte Oppsaljentene en meget solid forsvarskamp fram til midten av andre omgang, men da var det brått slutt. Kampens siste kvarter vant Bækkelaget 11-5, mye takket være kontringer som følge av dårlige Oppsalavslutninger.

Det som burde blitt en komfortabel seier til Oppsal endte faktisk nesten i en spennende avslutning. I håndball lever man farlig når seieren tas på forskudd.

Den lokale juryen kåret Bækkelagets beste spiller til å være målvakt Rikke Marie Granlund. På hjemmelaget falt valget på Charlotte Askeland (artikkelbildet). Hun var også lagets toppscorer med 7 mål.

Uansett; Det viktigste er alltid å vinne, og det gir alltid litt ekstra tilfredsstillelse å slå våre naboer. Med kveldens seier doblet Oppsaljentene poengkontoen, noe som bringer laget opp på 11.plass på en haltende tabell. Det er nå god kontakt med lagene over. Neste oppgave er allerede på søndag, borte mot Rygge.

Oppsal – Bækkelaget 27-25 (14-9)
1.divisjon kvinner, 5.serierunde, 13. oktober 2010

Oppsal: Ilriana Krasnigi, Marie Sundfør Tømmerbakke, Charlotte Askeland 7, Senka Buljan 5 (2), Karoline Engmann, Julie Kvale 3, Hanne Kvalheim 1, Tiril Marstein 5, Tuva Marstein, Nerma Pandza 6, Kine Pettersen, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland og Stine Øvrebø.

Toppscorer Bækkelaget: Kristine Breistøl 6 (2)
Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Bækkelaget 1×2 min
Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Magnus Muri Nygren