Vendepunktet? – Oppsal Håndball

Vendepunktet?

Oppsaljentene dro til Toten med en smultring på tabellen. Den er nå historie etter at ubeseirede Gjøvik måtte se seg slått 24-28 i Tranberghallen.

Det var lenge hjemmelaget som førte kampen på Gjøvik. Oppsaljentene kom dårlig i gang, og lå flere mål bak det meste av den første omgangen. Til pause var ledelsen knappet inn til ett mål (16-15). Den andre omgangen minnet lenge om den første, med Gjøvik noen mål foran. På slutten la Oppsal om til et offensivt 5-1 forsvar, og det ga resultater. Oppsaljentene gnistret de siste 10 minuttene og snudde kampen helt til sin fordel. Dette var andre takter enn laget har vist på tampen av de foregående seriekampene.

Laginnsatsen var god på Toten. Charlotte Askeland ble kåret til Oppsals beste, mens Senka Buljan (bildet) ble toppscorer med 10 mål. De tidligere Gjøvikspillerne Senka og Nerma ble forøvrig tatt varmt i mot av et sakkyndig publikum i Tranberghallen.

Da er det bare å gratulere med årets første poeng. De neste kan komme allerede på onsdag i Oppsal Arena. Da er det klart for håndballfest med byderby mot BSK.

Gjøvik HK – Oppsal 24-28 (16-15)

1.divisjon kvinner, 4. serierunde, 10. oktober 2010

Oppsal: Ilriana Krasnigi, Marie Sundfør Tømmerbakke, Charlotte Askeland 6 (2), Senka Buljan 10, Karoline Engmann, Julie Kvale, Hanne Kvalheim, Tiril Marstein 1, Tuva Marstein 1, Nerma Pandza 5, Kine Pettersen 4, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland 1 og Stine Øvrebø.

Toppscorere Gjøvik: Grith Kristiansen 6 (2) og Anette Olsen 6
Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Gjøvik 2×2 min
Dommere: Tore Andersen og Hans Petter S. Andersen