Måltørke – Oppsal Håndball

Måltørke

Oppsal leverte en fullt godkjent forsvarskamp mot ØIF Arendal i Oppsal Arena. Det hjalp likevel så lite så lenge angrepsspillet heller ikke denne kvelden strakk til.

Det var høy stemning hos hjemmepublikummet det første kvarteret av kampen. Oppsal gikk djervt ut med en offensiv forsvarsformasjon mot sørlendingene, og Oppsalgutta omsatte i denne perioden også de fleste av egne muligheter i mål. En 7-4 ledelse etter 12 minutters spill gjorde at de nærmere 600 på tribunen som hadde valgt å avslutte høstferien i Oppsal Arena været en aldri så liten sensasjon.

Så kom imidlertid kampbildet som har preget Oppsal hittil i Postenligaen. Det stokket seg helt i etablert angrep, og de gangene laget kom til gode sjanser ble de fleste brent. I halvtimen fra det 12. til det 42.minutt scoret Oppsal kun fire mål, og da hjelper det ikke uansett hvor godt forsvarsspillet sitter.

Steven Larsson overlister en meget god Svenn-Erik Medhus hos ØIF Arendal. (Foto: Rune Thorstein)

Ved pause ledet gjestene 9-13 og de økte ledelsen ytterligere i starten av den andre omgangen. Matchen ble siden aldri spennende, selv om Oppsal hentet inn noen mål mot slutten. Resultatet 19-26 taler i grunnen for seg selv: Oppsal leverte en god forsvarskamp, med offensivt forsvar fra start til slutt, mens det ikke var mye å skryte av i den andre enden av banen.

Kveldens jury utså lagenes beste spillere til å være målvakt Svenn-Erik Medhus hos ØIF Arendal og strekspiller Payam Hatami (artikkelbildet) på Oppsal.

Oppsal – ØIF Arendal 19-26 (9-13)

Postenligaen, 5. serierunde, 10. oktober 2010
Oppsal: Arne Veum, Espen Wangen  – Erik Skifjeld Alm 2 (2), Kristinn Bjørulfsson 2, Ørjan Gabrielsen, Michael George 1, Eivind Grabo 3, Payam Hatami 5 (1), Anders Jørgensen,  Andre Kolstad 2, Steven Larsson 4, Eirik Nordeng, Thröstur Thrainsson og Erik Veum.