Ingen festaften – Oppsal Håndball

Ingen festaften

Lørdag var det klart for sesongens første hjemmekamp i kvinnenes 1.divisjon. Nyopprykkede Jotun var motstander i Oppsal Arena. Det gikk ikke helt som forventet for Oppsaljentene denne lørdagskvelden, som ble ødelagt av mange tekniske feil.

best resume writer

p>Oppsal kom på etterskudd fra start, og var på det meste 4 mål bak i 1.omgang. Laget hentet seg inn mot slutten av omgangen, og ved pause var det jevnt; 13-14. 2.omgang utviklet seg omtrent som den første, med Jotun noen mål foran og Oppsal jagende bak. Hjemmepublikummet luktet Oppsalseier da jentene hadde hentet inn gjestenes 5 mål ledelse til 24-24 med under 10 minutter igjen av kampen. Men dessverre raste det inn flere Jotunmål på tampen, og da var det et litt slukøret Oppsallag som gikk av banen mens lystavla viste 26-31
.
Oppsal ble i første rekke straffet ved altfor mange tekniske feil, som Jotun visste å dra nytte av. Trener Djordje Teodorovic var naturlig nok ikke helt fornøyd. -Vi er veldig gode på treninger, men mangler ennå å få det med oss ut i kamp. Men det vil komme, i dette gamet gjelder det å være en smule tålmodig. Nå har vi halvannen uke på oss til neste kamp mot Njård. Forhåpentligvis løsner det allerede da.

Marie Sundfør Tømmerbakke ble kåret til Oppsal beste.

Oppsal – Jotun 26-31 (13-14)

1.divisjon kvinner, 2.serierunde, 18.september 2010

Oppsal: Ilriana Krasnigi, Marie Sundfør Tømmerbakke, Charlotte Askeland 2 (1), Senka Buljan 7, Karoline Engmann, Hanne Kvalheim, Anette Huseby, Tiril Marstein 4, Tuva Marstein 3, Nerma Pandza 6 (1), Kine Pettersen 1, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland 3 og Stine Øvrebø.

Toppscorer Jotun: Vita Mukhina 7 (1)
Utvisninger: Oppsal 4×2 min, 1 rødt kort; Jotun: Ingen
Dommere: Knut Brateng og Peter Paulsboe