Møter Haslum onsdag Nok en vrien bortekamp for Oppsal

Onsdag står Oppsal foran en av sesongens største utfordringer når turen går til Bærum og oppgjøret mot gullfavoritt Haslum.

Skrevet av NTH

p>Starten på Postenligaen har vært tøff for Oppsal, men begge hjemmekampene mot Elverum og BSK/NIF har vist at laget duger på elitenivå. Defensivt har Oppsal jevnt over prestert bra, mens det har skortet noe på å sette sjansene.  

I Nadderudhallen kommer Erlend Mamelund & co til å trykke på fra start, og da vil det være helt avgjørende for Oppsal at målvakt- og forsvarsspillet sitter som støpt. Flere av Oppsalspillerne har en fortid i Haslum, og det kan nok også trigge litt ekstra motivasjon på onsdag.

For hver kamp som går kommer Oppsal nærmere sine første poeng i Postenligaen. Om de skulle komme onsdag kveld vil nok likevel av mange bli sett på som en aldri så liten overraskelse.

Avkast går kl 19.00 i Nadderudhallen.