Tap i Bergen – Oppsal Håndball

Tap i Bergen

Oppsals første bortekamp i Postenligaen ble ingen fest.

Det ble en dårlig start på kampen for Oppsal. Etter 8 minutter ledet FyllingenBergen 6-1, og Oppsaltrener Bent Dahl måtte hente fram time-outkortet. Kampen jevnet seg noe mer ut etter den, og Oppsal fikk faktisk nesten kontakt ved pause (16-14).

Starten på 2.omgang ble like svak som den første. I løpet av 10 minutter var hjemmelaget 9 mål foran, og kampen var kjørt for Oppsals del. Bergenslaget kontrollerte inn til 10 målsseier 33-23 i Framohallen. Med unntak av slutten av 1.omgang hadde Oppsalgutta en svak dag på jobben, og da blir det fort stygge sifre i Postenligaen.

Steven Larsson (bildet) ble toppscorer for Oppsal med 5 mål denne gang, mens målvakt Espen Wangen ble kåret til Oppsals beste av en lokal jury.

Da er det bare å komme seg hjem for å trene på, og brette opp ermene før kommende ukes spennende kamper i cup og serie.

FyllingenBergen – Oppsal 33-23 (16-14)

Postenligaen, 2. serierunde, Framohallen 18. september 2010
Oppsal: Arne Veum, Espen Wangen  – Erik Skifjeld Alm 1, Kristinn Bjørulfsson 2, Ørjan Gabrielsen 3, Eivind Grabo, Espen Granli 1, Anders Jørgensen 2, Andre Kolstad 2, Steven Larsson 5 (1), Eirik Nordeng 1, Payam Hatami 3. Kasper Nåmo Rønning 1 og Erik Veum.