Oppsal rystet Elverum – Oppsal Håndball

Oppsal rystet Elverum

Oppsal gikk til verket uten respekt for Elverum i åpningskampen i Postenligaen. I Oppsal Arena hadde hjemmelaget Elverum lenge i kne, og det var spennende nesten helt inn. Oppsalsupporterne gikk ganske fornøyd hjem, til tross for tap. Oppsal viste seg nemlig fram fra en side som absolutt dokumenterte at laget ikke blir noen kasteball i Postenligaen.

Medaljeaspirantene fra Elverum kom til serieåpningen som klare favoritter. De tok da også kommandoen gjennom det meste av førsteomgang, en omgang som ble heller målfattig (10-12). Oppsal startet den andre omgangen gnistrende og satte hjemmepublikummet nesten i ekstase. I løpet av få minutter snudde Oppsal kampen, og de ledet på det meste med 4 mål (18-14).

Elverum spilte seg tilbake i matchen, og i sluttminuttene var det de som dro i fra, ikke mye men nok til å skaffe seg 23-26 og to poeng med hjem til Østerdalen. Publikum fikk se en underholdende kamp, der forsvars- og målvaktsspillet var bra hos begge lag.

En jury kåret lagenes beste spillere i kveldens kamp til å være Steffen Stagavik hos Elverum og Arne Veum på hjemmelaget.

Oppsal – Elverum 23-26 (10-12)

Postenligaen, 1. serierunde, 12. september 2010
Oppsal: Arne Veum, Espen Wangen  – Erik Skifjeld Alm 1, Kristinn Bjørulfsson 4, Ørjan Gabrielsen,  Michael George 1, Espen Granli,  Anders Jørgensen 4, Andre Kolstad 2, Steven Larsson 7 (1), Eirik Nordeng 1, Payam Hatami 3, Kasper Nåmo Rønning og Erik Veum.