Vest vant klart – Oppsal Håndball

Vest vant klart

Oppsal ble et nummer for små mot Stabæk.

I Oppsal Arena maktet hjemmelaget ikke å gjenta fjorårets seier mot Stabæk. Kampen åpnet riktig nok bra for Oppsals del, som var fullt på høyde med gjestene fram til 6-6. En måltørke midtveis i omgangen ble utnyttet av Stabæk til å gå opp i en tre-målsledelse, som de siden holdt til pause.

I den andre omgangen var det lite som fungerte for Oppsal, og gjestene sto fram som et bedre lag. Stabæk opparbeidet seg ganske raskt et stort forsprang, og denne avstanden holdt de kampen ut.

Jenny Handal Sneve scoret 5 flotte mål mot sine tidligere lagvenninner. (Foto: Morten Schau)

I deler av kampen viste hjemmelaget positive takter, men stabiliteten er ennå ikke tilstede i tilstrekkelig monn. I de svakere periodene kommer Oppsal til kort i oppgjørene mot de beste lagene.

16 år, og kårets til banens beste for annen gang denne sesongen: Frida Nåmo Rønning! (Foto:  Solfrid Therese Nordbakk)

Kveldens BB-pris hos hjemmelaget gikk til supertalentet Frida Nåmo Rønning, banens yngste spiller. Marte Lunder ble kåret til Stabæks beste spiller.

Duda topper også årets skytterliga i Postenligaen. Det ble 6 mål mot Stabæk. (Foto: Morten Schau)

Oppsals to kommende kamper er begge mot Storhamar. Den første, som spilles i Oppsal Arena onsdag 30. oktober, er kvartfinalen i NM. Dit er det to uker, og fortsatt litt å jobbe med.

Oppsal – Stabæk 22-33 (11-14)
Postenligaen kvinner, 5. serierunde
Oppsal Arena 16. oktober 2013, 435 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Anniken Dahl Christensen, Vanessa Tellenmark 3, June Bøttger, Marthe Johansen 1, Izabela Duda 6 (1), Tina Magnus, Malin Ekeberg, Nina Stokland 1, Marte Røkke 1, Frida Nåmo Rønning 5 og Jenny Handal Sneve 5

Målscorere Stabæk:  Marte Lunder 7, Malin Holta 7,  Hanna Bredal Oftedal 6, Karoline Næss 4, Christine Homme 4, Lisa Forsberg Bernhardsen2, Linn Lygren 1, Sanna Solberg 1, Thea Karlshaugen Pettersen 1 (1)

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Stabæk: 2×2 min
Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!