To viktige poeng – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

To viktige poeng

Oppsal hentet en grei seier i Trøndelag.

Oppsal hadde god kontroll på kampen i Trønderhallen. De blå dro sakte men sikkert fra i målprotokollen utover i den første omgangen. Ved pause var ledelsen på fem mål.

Hjemmelaget klarte aldri å nærme seg særlig i den andre omgangen. Oppsaljentene sto godt på i forsvar, og framover var det flere som meldte seg på. Noen minutter før slutt var forspranget nede i to mål, men det unge Oppsallaget lot seg ikke stresse. 20-23 sto det på tavla da dommerne blåste av, og da var det klart for seiersdans igjen!

Ny god kamp av Frida Nåmo Rønning. (Arkivfoto: Morten Schau)

Frida Nåmo Rønning ble kåret til banens beste hos Oppsal. Hun ble også lagets toppscorer med 7 nettkjenninger, samme antall hadde også Vanessa Tellenmark.

Dette var en viktig seier for Oppsal, som nå kan fokusere mer på å se oppover på tabellen. Samtidig var det også siste kamp før seriepausen på grunn av VM. Neste Oppsalkamp er ikke før 5. januar, da skal de blå til Fredrikstad, som i dag ganske overraskende slo Byåsen.

Levanger – Oppsal 20-23 (10-15)
Postenligaen kvinner, 8. serierunde
Trønderhallen 24. november 2013, 590 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Mathilde Spieler Palmers, Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 7, Marthe Johansen 4 (2), June Bergene, Tina Magnus, Nina Stokland 1, Frida Nåmo Rønning 7 og Jenny Handal Sneve 3

Målscorere Levanger: Silje Mari Berget 4, Nina Bjørk Arnfinnsdottir 2 (1), Hanna Yttereng 2, Janne Håvelsrud Eklo 2 (2), Julie Nygård 2, Ane Eidem 2, Vilde Eidem 2, Mari  Molid 2

Utvisninger: Oppsal: 4x2min; Levanger: 2×2 min
Dommere: Eskil Braseth og Leif Andre Sundet

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag kl 17.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!