To målstap i Kristiansand – Oppsal Håndball

To målstap i Kristiansand

Oppsal klarte ikke å fortsette den gode trenden i lørdagens bortemøte mot Vipers.

I Karusshallen gjorde Oppsal det vanskelig for seg selv gjennom en svak start på kampen, der tekniske feil var mer vanlig enn scoringer. Hjemmelaget kom derfor raskt en del mål foran, og hadde på det meste en femmålsledelse midtveis i omgangen. Oppsal fikk mer orden på sakene i siste del av omgangen, og kunne gå til pause to mål bak, fortsatt spenning med andre ord.

Den andre omgangen åpnet også friskt, og lagene skygget hverandre til 15-14. Så fulgte en ny periode med tekniske feil og måltørke for de blå, noe Vipers benyttet effektivt til å skaffe seg et forsprang på seks mål, en ledelse de siden holdt kampen ut, selv om Oppsal spiste seg innpå mot slutten. Til tross for en god sluttspurt kom de likevel ikke nærmere enn to mål, og kampen ebbet ut med Vipers-seier 26-24.

Oppsaltrener Djordje Teodorovic roser jentene for deres vilje til å stå kampen ut. -Vi ender på et tomålstap i en krevende bortekamp, der vi ut fra egne feil og misbrukte sjanser fort kunne havnet mange mål bak. Med noe større presisjon i skuddene på slutten av kampen kunne vi faktisk tatt med oss poeng.

Dagens Oppsalspiller ble Izabela Duda, mens Michelle Brandstrup ble kåret til hjemmelagets beste.

For Oppsaljentene venter nå en to ukers kamppause før neste seriekamp mot Tertnes, også den på bortebane.

Izabela Duda noterte seg for åtte mål, mest-scorende for Oppsal. (Foto: Morten Schau)

KAMPFAKTA Vipers – Oppsal 26-24 (12-10)