Tertnes vant med tre – Oppsal Håndball

Tertnes vant med tre

Selv om Tertnes tok med poengene hjem til Bergen viste Oppsal stor framgang.

Oppsal kom svakt ut, og lå tre mål bak etter like mange spilte minutter. I motsetning til i søndagens kamp mot Stabæk viste hjemmelaget tæl og moral, og midtveis i omgangen var Oppsal bare to mål bak (9-11). Da kom en periode med måltørke for de blå som gjestene benyttet godt ved å score fem på rappen. Ved pause var Tertnes i føringen 13-18.

I den andre omgangen sto Oppsaljentene virkelig fram med god forsvarsmoral, og lenge var forspranget til Tertnes nede i tre mål. I en ny periode der det buttet noe framover gikk Tertnes direkte fra 21-24 til 21-28, men nok en gang presset Oppsal seg nærmere og stresset Tertnes. Likevel var det til slutt gjestene fra Bergen som dro i land en tremålsseier, og laget er derfor fortsatt så absolutt med i kampen om bronseplassen.

Oppsaljentene viste stor framgang fra søndagens kamp mot Stabæk. Spesielt den andre omgangen dokumenterte at Oppsal bør kunne se optimistisk fram mot den spennende avslutningen av Postenligaen.

Kveldens jury kåret banens yngste spiller, stortalentet Marte Røkke (bildet), til Oppsal beste. Målvakt Sakura Hauge mottok BB-premien hos Tertnes.

Neste hjemmekamp for Oppsal er mot Gjøvik om to uker, nærmere bestemt onsdag 13. mars.

Oppsal snublet mot Tertnes igjen (noblad.no)

Oppsal – Tertnes 25-28 (13-18)