Tap til slutt for Oppsal – Oppsal Håndball

Tap til slutt for Oppsal

Oppsal mistet overtaket i sluttminuttene i Aquarama.

Den første omgangen i Aquarama var jevn hele veien. Begge lag sleit med forsvarsjobbingen, noe som resulterte i en relativt målrik start på kampen. Ingen hadde på noe tidspunkt mer enn 2 måls forsprang, og det var Oppsal som var ett mål i front ved pause.

Kampbildet holdt seg i den andre omgangen, der forsvarsformasjonen satt noe bedre hos begge lag. Oppsal var det førende laget stort sett hele omgangen, men klarte aldri på noe tidspunkt å komme mer enn 3 mål foran.

Det ble en særdeles spennende avslutning på kampen, da Vipers utlignet Oppsals ledelse til 23-23. I sluttminuttene var det hjemmelaget som hadde mest flyt, og som til slutt kunne juble for tomålsseier og to  svært viktige poeng. En litt ergelig avslutning på kampen for Oppsal med andre ord, siden de blå hadde kontroll på begivenhetene lenge.

Kristin Halvorsen (f.1997), talentfull linjespiller, fikk sin Postenligadebut mot Vipers. Kristin kvitterte med å score mål i sin første opptreden på elitenivået!

Frida Nåmo Rønning var mestscorende på Oppsal med 7 nettkjenninger, og hun ble også utpekt til lagets beste spiller. BB-prisen har Vipers gikk til målvakt Silje Galdal.

Med dagens seier passeres Oppsal av Vipers på tabellen. Det betyr at i øyeblikket ligger Oppsal på 10.plass, posisjonen som innebærer kvalifisering for fortsatt Postenligaspill. Men serien er bare halvspilt, og det er mange poeng som skal fordeles utover vinteren.

Til tabellsituasjonen hører også med at Oppsal kan se tilbake på hele 8 bortekamper. De blå har bare spilt 4 kamper hjemme, alle mot gode lag (Larvik, Byåsen, Stabæk og Glassverket). Så her kommer det mange gode mulighter i Oppsal Arena utover vinteren.  Første mulighet for Oppsal hjemme i Oppsal Arena er allerede onsdag førstkommende, når Tertnes tar turen til Oslo.

Vipers Kristiansand – Oppsal 26-24 (14-15)
Postenligaen kvinner, 12. serierunde
Aquarama 18. januar 2014, 316 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke –  Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 1, Marthe Johansen 4, June Bøttger, Tina Magnus, Nina Stokland 5, Kristin Halvorsen 1, Marte Røkke 3, Frida Nåmo Rønning 7, Christine Homme, Jeanett Granum og Jenny Handal Sneve 2

Målscorere Vipers: Jessy Kramer 6,  Annette Jensen 6, Vilde Kaurin Jonassen 3, Charris Rozemalen 3, Henriette Bakkerud 2,  Sanne Bak Pedersen 3, Thorey Rosa Stefansdottir 1, Susann Iren Hall 1, Ida Marie Aa 1

Utvisninger: Oppsal 4×2 min; Vipers 3×2 min
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til søndag kl 16.00.
Delta i HåndballBørsen og vinn flotte premier!