Tap på Hamar – Oppsal Håndball

Tap på Hamar

Det ble en kamp der prestasjonene svingte veldig, og som endte med storseier til Storhamar. Oppsal må fortsette å terpe forsvar.

Rundt 500 tilskuere i Prestrudhallen fikk se en kamp som var spennende ganske lenge, men der avslutningen ble totalt dominert av hjemmelaget.

Etter en jevn åpning på kampen, dro Storhamar også i fra mot slutten av første omgang. Svake avslutninger i etablert angrep samt tre straffebom gjorde sitt til at Oppsal bare fikk 10 nettkjenninger før pause, mot Storhamars 15.

Den andre omgangen åpnet Oppsal veldig bra, og de overkjørte Storhamar fullstendig en periode. Anført av en strålende opplagt Marthe Johansen som både traff på straffer og kontringer snudde Oppsal kampen og ledet 18-16 etter ti minutters spill. Alt så veldig lyst ut.

Håndballkamper skifter ofte karakter, og det skjedde til fulle i Prestrudhallen, der Storhamar tok et nytt solid grep om hendelsene. De skrudde opp tempo, og da falt nivået på forsvarsspillet til Oppsal. Målene raste inn mot slutten av kampen, samtidig som Oppsal i liten grad maktet å score selv. Dermed ble det en stor hjemmeseier til slutt: 36-25.

Marthe Johansen ble helt riktig kåret til Oppsals beste spiller. Hun regjerte i første halvdel av 2.omgang, da hun noterte seg for åtte mål. På hjemmelaget gikk BB-utmerkelsen til Maja Jacobsen.

Husk at du som publikum nå også kan stemme på den spilleren som du syntes var best.
1881 Børsen finner du her. Det er mulig å stemme inntil 24 timer etter kamptidspunktet.

Etter to tøffe åpningskamper i Postenligaen blir det nå en pause i seriespillet for Oppsals del. Neste kamp er om tre uker når Sola kommer til Oppsal Arena. Det blir en ypperlig anledning til å åpne poengkontoen.

Storhamar – Oppsal 36-25 (15-10)