Svak start på det nye året – Oppsal Håndball

Svak start på det nye året

Hjemmelaget ville mest, og vant til slutt med 7 mål i Drammenshallen.

Oppsal førte kampen de første 10 minuttene, og var i ledelsen 5-2. Deretter tok Glassverket over initiativet, og ved pause var drammenserne foran med 5 mål.

Hjemmelaget holdt trykket oppe i den andre omgangen, der Oppsal aldri kom nærmere enn 4 mål. Anført av sine gode skyttere, som Oppsal ikke maktet å stoppe i denne kampen, dro Glassverket i fra til en komfortabel 7-målsseier.

Mari Hegna fikk notert 9 scoringer for Oppsal i kveldens kamp, og hun ble kåret til Oppsals beste spiller. Hos Glassverket bidro målvakt Alma Hasanic med mange gode redninger, og hun fikk BB-prisen hos hjemmelaget.

Oppsal har ny kamp allerede onsdag førstkommende. Da er det lokaloppgjør mot Stabæk i Oppsal Arena kl 18.30.

Glassverket – Oppsal 34-27 (17-12)