Solid seier – Oppsal Håndball

Solid seier

Publikum i Oppsal Arena fikk se et hjemmelag fast bestemt på å ta to poeng.

De allerede nedrykksklare gjestene fra Gjøvik startet friskt og optimistisk, og holdt følge med Oppsal til 3-3. Derfra og kampen ut hadde Oppsaljentene full kontroll over begivenhetene.

Rikke Alræk i fint driv. (Foto: Morten Schau)

Hjemmelaget dro sakte men sikkert i fra Gjøvik, og ved pause var forspranget fem mål (16-11). Den andre omgangen fulgte i samme spor, med Oppsal som det førende laget. Ved kampslutt viste resultattavla 9 mål i favør Oppsal. I det hele tatt en komfortabel seier for et lag som i kveld virkelig hadde bestemt seg for å hente to kjærkomne poeng.

Kveldens Oppsaljente; Marie Sundfør Tømmerbakke (Foto: Morten Schau)

Marie Sundfør Tømmerbakke ble kåret til Oppsals beste spiller, og hos Gjøvik gikk utmerkelsen til Trine Haugstad, som også var sitt lags mestscorende. Toppscorer hos Oppsal var som vanlig Izabela Duda med 12 mål.

Duda har dermed notert seg for 166 mål i sesongens Postenliga, og er nå 29 mål foran nummer to blant de mestscorende. Vi tør spå at toppscorertittelen nå er reservert Oppsals juvel.

Med kveldens seier klatrer Oppsal tilbake på 8.plassen på tabellen, men det er fortsatt svært jevnt om plassene 8. til 10. Det går mot en spennende seireavslutning etter påske.

Marthe Johansen på vei mot ett av sine fire mål (Foto: Morten Schau)

Mari Hegna var tilbake fra sykdom, og noterte 7 mål mot Gjøvik. (Foto: Morten Schau)

Hegna gnistret da Oppsal vant (noblad.no)

KAMPFAKTA
Oppsal – Gjøvik HK 32-23 (16-11)
Postenligaen kvinner, 20. serierunde
Oppsal Arena 13. mars 2013, 235 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Madeleine Dahl Pettersen – Alette Stang Andersson, Mari Hegna 7, Rikke Alræk 3, Kamilla Ersek 3, Julie Kvale 1, Izabela Duda 12 (4), Marthe Johansen 4, Victoria Korir 1, Karoline Strømberg, Marte Røkke, June Bøttger og Rannveig Haugen 1

Målscorere Gjøvik: Trine Haugstad 8, Mari Torkehagen 4, Silje Stangeland 4, Sanni Lejre Eriksen 3, Lisa Sydbøge 2 (1), Lene Pettersson Heiberg 1 (1), Vilde Bratland Hansen 1 (1)

Utvisninger: Oppsal: ingen; Gjøvik: 1×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 18.00.
Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg