Solid innsats mot Larvik – Oppsal Håndball

Solid innsats mot Larvik

I egen hule tok det Larvik mer enn 40 minutter å riste av seg Oppsal.

Oppsal leverte en meget god første omgang i Arena Larvik, faktisk så bra at de blå kunne gå i garderoben med ledelse 13-12. Herlig fightervilje i forsvar, og en meget god Marie Sundfør Tømmerbakke, stresset hjemmelaget.

Den andre omgangen startet også jevnt, og det tok nesten halve omgangen før Larvik rykket til seg mer enn en ett-målsledelse. Derfra og kampen ut kontrollerte imidlertid hjemmelaget begivenhetene, og kampen endte med Larvik  mål foran.

Izabela Duda noterte 8 mål for Oppsal, og ble også kåret til beste spiller. Nora Mørk var best på Larvik, og var samtidig sitt lags mestscorende med 9 mål.

Målteften synes å være tilbake hos Izabela Duda. (Arkivfoto: Morten Schau)

Med kveldens seier er Larvik allerede seriemestere 2013/2014 selv om det gjenstår fire serierunder. Det er bare å bøye seg i hatten…. vi gratulerer Larvik med det tiende seriemesterskapet på rad!

For Oppsal venter nå flere svært avgjørende kamper i den andre enden av tabellen. Først ut er tabellnabo Levanger i Oppsal Arena onsdag 5.mars. Det blir sesongens viktigste kamp så langt! Dit gjelder det derfor å ta med seg godfølelsen fra den første omgangen i Arena Larvik.

Larvik HKs nettsider

Larvik – Oppsal 31-23 (12-13)
Postenligaen kvinner, 18. serierunde
Arena Larvik 26. februar 2014

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 1, June Bøttger, Marthe Johansen 5 (1), Izabela Duda 8 (3), Tina Magnus 1, Ricke Bøttger, Nina Stokland 2, Frida Nåmo Rønning 3, Jeanett Granum, Christine Homme 2 og Jenny Handal Sneve

Målscorere Larvik: Nora Mørk 9 (2), Linn-Kristin Riegelhuth Koren 6 (1), Gro Hammerseng-Edin 4, Jeanett Kristiansen 3, Linn Jørum Sulland 2 (1),  Anja Hammerseng-Edin 2,  Sofie Heide Lund 2,  Tine Stange 2, Karoline Dyhre Breivang 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Larvik: 1×2 min
Dommere: Fredrik Granberg og Joakim Jaabæk

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!