Sesongens første topoenger – Oppsal Håndball

Sesongens første topoenger

God 2.omgang av Oppsal i Nøtterøyhallen.

Den første omgangen i Nøtterøyhallen var likevel av den svake sorten for Oppsals del. Altfor mange upresise avleveringer og svake avslutninger resulterte i kun 12 mål. Forsvarsspillet var heller ikke patent, så ved pause lå Oppsaljentene under med tre mål.

Det bedret seg betraktelig i omgang nummer to. De blå var raskt ajour, og hadde føringen etter hvert som omgangen skred fram. De siste 10 minuttene kom det avgjøreende rykket, og mot slutten dominerte Oppsal kampen fullstendig. Sluttresultatet 31-23 vitner om en seier som til slutt ble ganske komfortabel.

Mange på Oppsal viste seg fram i den andre omgangen. Malene Solheim sto godt i mål, og fikk også hjelp av Marie Sundfør Tømmerbakke som hadde to viktige strafferedninger. Ungjentene Frida Nåmo Rønning og Tina Magnus var også veldig på hugget i kampens avgjørende fase.

Den lokale juryen kåret Duda til banens beste, hun var som vanlig også kampens toppscorer med 10 mål. BB-prisen hos hjemmelaget gikk til Henriette Jarneid.

Dette var en seier som gjør at Oppsaljentene nå kan senke skuldrene fram mot neste oppgave, som finner sted allerede førstkommende onsdag når Stabæk gjester Oppsal Arena.

KAMPFAKTA

Flint Tønsberg – Oppsal 23-31 (15-12)
Postenligaen kvinner, 4. serierunde
Nøtterøyhallen 12. oktober 2013, 600 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Anniken Dahl Christensen, Vanessa Tellenmark 5, June Bøttger, Marthe Johansen 3, Izabela Duda 10 (3), Tina Magnus 3, Malin Ekeberg 1, Nina Stokland 3, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 5 og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere Flint: Kristiane Stormoen 5, Henriette Jarneid 5, Anna Thorgerdur Atladottir 4, Tina Larsen 3, Kristine Karlsen Helberg 2, Pernille Andersson 2, Marianne Iversen 1, Pernille Andersson 2, Melanie Legarth 1 (1)

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Flint: 5×2 min
Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til søndag kl 16.00. Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!