Seiersrekken fortsetter – Oppsal Håndball

Seiersrekken fortsetter

Som i de sju foregående seriekampene endte Oppsaljentenes åttende med seier.

Det var en vanskelig bortekamp som ventet Oppsal denne onsdagskvelden på Kongsberg. Oppsal gikk raskt opp i ledelse 5-1, i en periode der Marie Sundfør Tømmerbakke storspilte til de grader og reddet det som kom. Deretter jevnet kampen seg mer ut, og et bra hjemmelag sto som ventet godt i mot. Skrim utlignet Oppsals forsprang, men mot slutten av den første omgangen dro serielederne igjen i fra til to måls ledelse ved pause.

Den andre omgangen åpnet relativt jevnt, før Oppsal skaffet seg et forsprang på fem mål, en ledelse som de siden kontrollerte kampen ut. Hjemmelaget kom aldri nærmere enn to mål, og ved kampslutt viste tavla i Skrimhallen 25-30.

Oppsaljentene var nok litt preget av stundens alvor i dag, noe som igjen bidro til at ikke alle sjanser ble omsatt i mål. Likevel viser laget en innsats og vilje til å vinne som er helt fantastisk, og som ikke minst kommer til uttrykk i et forsvarsspill som få andre lag på dette nivået er i nærheten av.

Mari Hegna ble kåret til Oppsals beste i Skrimhallen. Hun var sammen med Izabela Duda også lagets toppscorer med 8 mål. Trener Djordje Teodorovic gir også spesiell ros til Benedicte Bjørgen (artikkelbildet), som hadde 100% uttelling og sto suverent i forsvar. Det samme gjaldt Julie Kvale som leverte meget bra i 2×30 minutter.

Neste seriekamp blir en ordentlig godbit. Torsdag 17. november er det nemlig klart for byderby i Oppsal Arena mellom Oppsal og Bækkelaget. Alle med interesse for håndball i Oslo bør notere «skal på håndballkamp» i kalenderen.

Skrim – Oppsal 25-30 (12-14)

1.divisjon kvinner, 8.serierunde
Skrimhallen 9. november 2011

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke – Benedicte Bjørgen 5, June Bøttger, Izabella Duda 8 (1), Janne-Vivi Haraldsen, Mari Hegna 8, Kari-Anne Henriksen 5, Victoria Korir 1, Kine Rustad Kristiansen, Julie Kvale 3, Hanne Kvalheim, Helene Opperud og Marte Røkke.

Toppscorer Skrim: Henriette Bakkerud 6
Utvisninger
: Oppsal ingen; Skrim 3×2 min
Dommere: Tommy Andre Eriksen og Stian Andre Stensrud

Lenker:
Oppsal jubler for åtte strake (noblad.no)
Skrim hadde taket på serielederen (laagendalsposten.no)

Mari Hegna, åtte mål og BB i Skrimhallen. (Foto: Morten Schau)

Izabela Duda, toppscorer i 1.divisjon, scoret åtte mål i Skrimhallen. (Foto: Solfrid Therese Nordbakk)