Oppsal med solid seier – Oppsal Håndball

Oppsal med solid seier

Oppsal vant 31-23 i den første kvalifiseringskampen mot Skrim.

Lagene vekslet om å føre kampen i Kongsberghallen de første 10 minuttene. Da opparbeidet Oppsal seg ledelse på 2-3 mål, som de holdt omgangen ut.

Starten på andreomgang dokumenterte at det denne kvelden var nivåforskjell på lagene. Oppsaljentene overkjørte Skrim i denne perioden, og gikk direkte fra 14-16 til 14-22. Faktisk tok det nesten 10 minutter av omgangen før Skrim fikk notert første scoring.

Kampen ut hadde så Oppsal full kontroll på begivenhetene, og en åttemålseier gir et solid håp om at det fortsatt blir Postenligaspill i Oppsal Arena neste sesong.

Skrim hadde mye fokus på å stoppe Izabela Duda, som sto med merke det aller meste av kampen. Likefullt noterte Duda seg for 11 mål, og hun ble både kampens toppscorer og kåret til Oppsals beste spiller.

Spesialoppvartningen av Duda ga bedre rom for de andre, noe ikke minst Oppsals yngste utespiller, Marte Røkke, utnyttet. Marte puttet 7 scoringer i Kongsberghallen, mens Marthe Johansen sto for 6 flotte rushmål. Målvakt Marie Sundfør Tømmerbakke leverte også en god kamp, blant annet hadde hun to viktige strafferedninger i førsteomgang.

Marte Røkke tok ansvar i Kongsberghallen (Arkivfoto: Morten Schau)

Mestscorende hos Skrim var Marianne Nilsen, mens Benedicte Bjørgen (ex-Oppsal) fikk lagets BB-pris.

Nå er det bare for publikum i Oslo å glede seg til returkampen førstkommende søndag kl 19.00. Med samme fokus som i kveldens kamp kan publikum garantert se fram til en underholdende aften i Oppsal Arena, og med stor sannsynlighet også Postenligaspill sesongen 2013/14.

laagendalsposten.no hadde en utmerket service ved å vise kampen på nett. Der er det også mulig til å se kampen i reprise.

– Skrim skal spille i 1.divisjon, ikke vi (noblad.no)