Oppsal sto godt i mot – Oppsal Håndball

Oppsal sto godt i mot

Oppsal leverte en solid bortekamp mot suverene Larvik.

Oppsaljentene klare seg fint i Larviks storstue. I første omgang var hjemmelaget aldri mer enn tre mål foran, og ved pause var ledelsen 15-13.

Det fortsatte slik de første ti minuttene av den andre omgangen også, før Larvik dro noe i fra. På det meste hadde landets desidert beste håndballag et forsprang på åtte mål, men Oppsal sto på helt inn til sluttresultatet 33-27.

Absolutt mer enn godkjent innsats fra de blå i dag, som nå kan ta meg seg en godfølelse inn mot de tre siste og meget viktige kampene i årets Postenliga.

Larvik klarte aldri helt å finne ut av hvordan de skulle få tak på Izabela Duda. Postenligaens suverene toppscorer endte på imponerende 11 mål, til tross for spesialoppvartning gjennom store deler av kampen. Samme antall nettkjenninger ble det på Larviks Anja Edin. Duda og Edin ble da også kåret til sine lags beste spillere av den lokale juryen i Arena Larvik.

Oppsals neste kamp er onsdag 13. mars, mot Gjøvik i Oppsal Arena. Da er det poeng som gjelder!

Larvik –
Oppsal 33-27 (15-13)
Postenligaen kvinner, 19. serierunde
Arena Larvik 6. mars 2013, 325 tilskuere

Oppsal: Madeleine Pettersen, Marie Sundfør Tømmerbakke – Alette Stang Andersson 3, Rikke Alræk, Kamilla Ersek 4,  Julie Kvale, Izabela Duda 11 (3), Helene Opperud, Marthe Johansen 3, Victoria Korir, Karoline Strømberg, Marte Røkke 1, June Bøttger og Rannveig Haugen 5

Målscorere Larvik:  Anja Edin 11, Thea Mørk 6, Gro Hammerseng 6, Isabel Blanco 5, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3 (2), Linn Jørum Sulland 1, Kristine Breistøl 1

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min ; Larvik: 3×2 min
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

Lenker
Slet med toppscoreren (op.no)
Larvik Håndballklubbs nettsider
Larvik Håndballklubb på Facebook

Husk at du også kan stemme på din favorittspiller i kampen! Du kan stemme inntil 24 timer etter kamptidspunktet, dvs før torsdag kl 19.00.
Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg